An electoral cu zile de recunoştinţă pentru pensionari şi tinerii peste 18 ani de la primarul Robu-VIDEO

371

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, organizează anul acesta, an electoral, trei zile dedicate timişorenilor. Vorbim despre pensionari, tineri, precum şi de cei care împlinesc 18 ani pe parcursul anului 2016.

Culmea, toate evenimentele sunt programate în primăvară, cu puţin timp înainte de alegerile locale.
Ziua Pensionarilor este programată pentru 21 mai, iar Ziua Tinerilor în 23 aprilie. Ziua Majoratului va avea loc în 7 mai. Ideea i-a venit primarului Timişoarei, candidat şi el pentru cel de-al doilea mandat.

„Am decis să înfiinţăm nişte evenimente speciale în Timişoara: Ziua Pensionarilor, Ziua tinerilor timişoreni şi Ziua majoratului în Timişoara. Considerăm că pensionarii merită recunoştiinţa noastră, a celor activi, pentru contribuţia pe care şi-au adus-o la mersul înainte a societăţii. Vrem să le dedicăm o zi în care în cartiere să se întâmple evenimente cultural – artsitice dedicate lor”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul neagă vreo implicare în campania electorală a acestor evenimente şi încearcă să nu cheltuiască banii publici pentru acest scop. El cere sprijinul artiştilor din Timişoara care ar trebui să (nu) facă campanie electorală gratuit.

„Nu vrem să venim cu cheltuieli suplimentare. Cu resursele noastre, cu artiştii noştri de la licee, casele de cultură, vom încerca să acaparăm şi teatrele, să mergem pe teren, în cartiere, să le oferim pensionarilor momente de împărtăşire din cultură, din prestaţia artiştilor timişoreni”, a mai adăugat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ