Amicalele poliștilor din cantonamentul iernii

70

ACS Poli Timișoara și-a perfectat jocurile de verificare din stagiul de pregătire din Antalya. Elevii lui Florin Marin vor înfrunta adversari din Austria, Bulgaria, Germania și Georgia.

După 10 zile de la reunire, ACS Poli va lăsa frigul din țară pentru condițiile climatice mai blânde din Antalya. Este vorba de o perioadă de aproape două săptămâni (21 ianuarie – 2 februarie) în care fotbaliștii se vor pregăti sub soarele cald al Mediteranei. Este un cantonament presărat cu jocuri de verificare, cinci în intenția șefilor clubului, însă deocamdată doar patru confirmate.

Prim-divizionara și-a anunțat adversarii pe care îi va înfrunta în cantonamentul iernii din Turcia. Este vorba de două cluburi de prima ligă din Bulgaria și Georgia, respectiv două grupări din ligile inferioară din Austria și Germania.

Elevii lui Florin Marin se vor duela în 23 ianuarie cu Botev Plovdiv (Bulgaria), echipă de pe locul 8 în prima ligă de la sud de Dunăre. Apoi, în 25 ianuarie va avea loc amicalul contra austriecilor de la LASK Linz, club din eșalonul secund. În 27 ianuarie e stabilit testul cu Carl Zeiss Jena, echipă de liga a patra din Germania. Patru zile mai târziu violeții își vor măsura forțele cu FC Chikhura Sachkere de pe locul 7 din prima ligă georgiană.

Până la plecarea în Antalya poliștii au programat un amical pe teren propriu, marți, de la ora 11, în compania divizionarei C, Național Sebiș.

LĂSAȚI UN MESAJ