”Am început să-mi decorez camera pentru Crăciun”. Postarea terifiantă a unui student din Arad, înainte de a se sinucide

1527

Călin Rus, în vârstă de 21 de ani, student la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, și-a pus capăt zilelor, folosind un cuțit.

Băiatul a fost găsit fără suflare în locuința sa din Sântana. Cu două săptămâni înainte să-și pună capăt zilelor, tânărul a distribuit pe Facebook o fotografie cu câteva ștreanguri, alături de care a scris un mesaj. „Am început să-mi decorez camera pentru Crăciun”.

Vestea i-a șocat pe apropiații lui Călin, iar aceștia  au început să posteze mesaje de condoleanțe pe Facebook.

„E dureros să îți iei rămas bun de la cineva în asemenea condiții. E frustrant și greu de acceptat să pierzi un prieten atât de tânăr, care a avut atâtea planuri cu viața sa… e dureros să-i accepți doar amintirea. E dureros să te gândești la durerea care l-a aruncat în această decizie. Pentru cei care l-au cunoscut, astăzi este o zi extrem de grea, tristă și de neînțeles. Călin era una dintre cele mai interesante persoane cunoscute vreodată. E șocant să vorbesc despre el la trecut. Iar decizia lui de a pleca în acest mod din această lume este la fel de șocantă. Sper ca toți oamenii să primească în viața de apoi ceea ce merită… atunci sigur vei ajunge într-un loc bun, prieten drag…. Dumnezeu să te odihnească în pace’, scrie Emanuel, un prieten de-al lui Călin. Călin va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 8 decembrie, la ora 13.00, la cimitirul din zona „Crișana’ din Sântana, potrivit Observator.tv.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ