32.2 C
Timișoara
luni 24 iunie 2024

Amenzi pentru proprietarii de terenuri care nu au cosit buruienile! Alți 500 vor fi somați

Peste 25 de proprietari de terenuri s-au ales cu amenzi pentru că nu și-au cosit buruienile. Vegetația crescută favorizează apariția ambroziei, plantă care cauzează probleme de sănătate pentru persoanele alergice.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului „Protecția Mediului” au verificat 80 de locații pentru a vedea starea spațiilor verzi ale unor firme sau proprietari din Timișoara. Polițiștii au controlat zone precum: Tristan Tzara, Anemonelor, Dafinului, Armoniei, Paul Constantinescu, General Magheru, Vasile Cretu, Orșova, Constantin Radulescu Motru, Zurich, Timocului, dar și altele.

„Sancțiunile prevăzute pentru necosirea buruienilor, vegetației ierboase și lemnoase de pe terenurile virane deținute sub orice formă, precum și din jurul imobilelor se sancționează cu amenzi între 2000 și 2500 de lei”, transmite Poliția Locală Timișoara.

De asemenea, alte 531 de locații de risc pentru ambrozie au fost identificate, iar situația a fost semnalată Primăriei Timișoara. Porprietarii terenurilor urmează să fie somați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :