32.1 C
Timișoara
luni 15 iulie 2024

Amenzi de 72.000 de lei pentru o firmă de transport din Timișoara. Ce nereguli au găsit polițiștii?

O firmă de transport din Timișoara, a fost amendată pentru mai multe nereguri.  Polițiștii au dat trei amenzi în valoare de 72.000 de lei, pentru lipsa unor autorizații, dar și colaborarea cu firme care nu au licență în domeniu. 

Este vorba despre o firmă de transport persoane din Timișoara. Firma ar fi trebuit să aibă autorizația de la Registrul Auto Român pentru întreținerea vehiculelor, dar și autorizația de la Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat, care să ateste funcționarea conformă elevatoarelor manuale și pneumatice.

O altă neregulă găsită de polițiști face referire sistemul de supraveghere video. Este vorba despre 16 camere de luat vederi, montate de o firmă care nu avea licență de funcționare în domeniu.

De asemenea, societatea nu avea contract cu nicio firmă de salubrizare și nu colecta adecvat uleiurile uzate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a avizului de Gospodărire a Apelor

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare, titularul comuna Ghiroda, cu sediul în Ghiroda, strada Victoria, nr. 46,...

Începe a 11-a ediţie a Festivalului Ceau, Cinema!

Aproape 40 de filme, dintre care multe în premieră în România, trei expoziţii, un atelier pentru tineri şi dezbateri fac parte din programul ediţiei...

Citește și :