Amendat pentru că a înjurat Poliția Locală… pe facebook

46
O persoană a fost amendată cu 1.000 de lei din cauza unui comentariu făcut pe Facebook la o acțiune a Poliției Locale Câmpia Turzii, adresând injurii. Pentru că nu s-a prezentat la Poliție, persoana respectivă a mai primit 500 de lei amendă.
„În data de 1 aprilie 2019 agenții de poliție locală din cadrul Serviciului Public Poliția Locală Câmpia Turzii au sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1.000 de lei un cetățean din localitate pentru cuvintele jignitoare și obscene aduse pe rețeaua de socializare Facebook, la adresa instituției și a polițiștilor locali, de natură să lezeze demnitatea și onoarea acesteia. Persoana a fost invitată, ulterior, la sediul Poliției Locale, pentru a da detalii cu privire la fapta sa, aceasta refuzând prezentarea, fiind sancționată cu amendă contravențională și pentru această faptă cu suma de 500 de lei, conform Legii nr 61/1991, republicată”, se arată în comunicat.
Polițiștii locali au precizat că în urma comunicatului de presă intitulat ”Poliția Locală Câmpia Turzii în acțiune”, postat pe pagina de Facebook a Primăriei Câmpia Turzii în data de 29 martie, persoana respectivă „a adresat cuvinte jignitoare și obscene la adresa instituției și a polițiștilor locali, sub formă de comentariu”.
sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ