Amendă maximă pentru un club care funcționa, deși fusese închis

46

Administratorul unui local de pe strada Simion Bărnuțiu s-a ales cu amendă maximă după ce a deschis ușile clienților, deși activitatea unității fusese suspendată. Sancțiunea vine în urma unei acțiuni a polițiștilor locali care au veificat mai multe firme din oraș.

Specialiștii de la ISU Banat închiseseră barul de pe strada Simion Bărnuțiu pentru că au constatat nereguli privind documentația necesară funcționării.

”Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială efectuează permanent astfel de verificări, anul trecut aplicând pentru nerespectarea legislației comerciale pe diferite linii, de la tulburarea liniștii pe timp de noapte, până la nerespectarea orarului de funcționare, lipsa acordului de funcționare, lipsa altor documente necesare prezentării și desfacerii produselor etc, un număr de 1771 sancțiuni contravenționale. Au fost întocmite documentațiile de propunere a suspendării activității pe o perioadă de până la 30 de zile în cazul a 56 de societăți, fie pentru tulburarea liniștii, fie pentru lipsa acordului de funcționare. De asemenea, s-au efectuat și verificări ulterioare, fiind constatate un număr de 32 de situații în care nu s-a respectat dispoziția de suspendare pentru care au fost aplicate, de asemenea, sancțiuni. Acțiunile pe această linie vor continua până la intrarea în legalitate a tuturor firmelor care sunt depistate cu nereguli”, a transmis Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ