Amatorii de senzații tari, PROTEST în fața Prefecturii Timiș pentru că nu au skatepark

378
protest skatepark

În jur de 60 de tineri amatori de senzații tari s-au adunat, astăzi, între orele 14.00 și 15.00, în fața Prefecturii Timiș pentru a trage următorul semnal de alarmă: „Timișoara este singurul oraș din România care nu are skatepark„.

Prin urmare, pasionații de sporturi extreme au venit cu skateboard-uri, biciclete și trotinete și au transformat scările și trotuarul din fața instituției în skatepark. Astfel, pe muzica ce răsuna dintr-un casetofon ascuns într-un ghiozdan, tinerii au executat mai multe mișcări spectaculoase. Nu au lipsit, însă, și căzăturile.

Protestul pe care tinerii l-au organizat pentru a atrage atenția asupra faptului că au nevoie de un skatepark în Timișoara ar fi trebuit să aibă loc în fața sediului primăriei, însă manifestanții au aflat de abia astăzi că au primit aprobare pentru a protesta timp de o oră în fața Prefecturii Timiș.

„Nu avem skatepark din octombrie 2008, atunci s-a demolat cel vechi. A trecut un an fără să ne punem întrebări, apoi am început să cerem un skatepark, să facem petiții, am primit doar promisiuni și așa au tot trecut anii, nu prea am fost băgați în seamă. Azi ne-am mobilizat într-un număr destul de mare, vrem să atragem atenția că e nevoie de un skatepark, pentru că numărul practicanților este tot mai mare, în jur de 200 de oameni”, a afirmat Dan Alex Prîsneac, organizatorul protestului pentru skatepark din Timișoara.

După ora 15.00, acțiunea de protest s-a mutat pe strada pietonală Augustin Pacha.

LĂSAȚI UN MESAJ