Alt Popescu, același traseu: ACS Poli – Steaua

331

Încă un Popescu al retrogradatei ACS Poli a ajuns în curtea vicecampioanei Steaua București. Fundașul Dan Popescu a semnat pe două sezoane cu roș-albaștrii din postura de jucător liber.

Steaua București a anunțat că l-a înregimentat pe fundașul lui ACS Poli, Dan Popescu. Stângaciul din defensiva bănățenilor a semnat cu vicecampioana din postura de jucător liber de contract după ce înțelegerea cu violeții expirase. Jucătorul în vârstă de 28 de ani este evaluat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro după un sezon în care a marcat 2 goluri și a evoluat în 37 de meciuri pentru Poli, fiind unul dintre cei mai constanți fotbaliști.

Informația a fost confirmată de clubul bucureștean prin vocea patronului Gigi Becali. ”L-am luat liber de contract. A semnat pe două sezoane”, a declarat oficialul stelist. Cu doar două săptămâni în urmă un alt jucător al lui Poli a ajuns în Ghencea, Ovidiu Popescu sub forma unui transfer de 200.000 de euro. Mijlocașul de 23 de ani e considerat unul dintre jucătorii cu mare potențial de creștere.

ACS Poli se reunește miercuri după vacanța de vară însă se anunță a fi o reunire doar pe hârtie pentru că în realitate doar câțiva jucători rămași sub contract cu violeții se vor prezenta la club. Antrenorul Ionuț Popa va apela la deja celebrul trial pentru a-și forma lotul în vederea noului sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ