Alina Gorghiu poate deschide listele parlamentare în Timiş-VIDEO

211

Candidatura Alinei Gorghiu, preşedintele PNL, pe listele parlamentare din Timiş nu este bătută în cuie. Deşi liberala susţine că primeşte cu braţele deschise propunerea filialei Timiş şi este dispusă să deschidă lista, decizia finală va aparţine Biroului Permanent Naţional, care se va întruni luni, 24 octombrie.

„Am primit cu încântare invitaţia de a candida, sunt onorată, sunt argumente purernice să vin în Timiş şi să candidez la Senat, însă există astăzi (n.r. vineri, 21 octombrie) o şedinţă la ora 15.30 a Biroului Politic Judeţean unde voi avea discuţii deschise cu toţi colegii, cu toţi primarii pentru a lua cea mai bună decizie cu privire la candidaturi. Validarea listelor se va face luni, la ora 16.00 şi cred că atunci vom fi în măsură, cu toţii, să vă spunem concluziile”, a declarat  Alina Gorghiu, aflată la Timişoara.

Preşedintele PNL la nivel naţional a făcut, la Timişoara, aceeaşi promisiune pe care a făcut-o fostul senator de Timiş, Vasile Blaga. Alina Gorghiu a promis că va fi în judeţul din vestul ţării cel puţin trei zile pe săptămână.

Liderul liberal a cerut şi un sfat de la jurnaliştii timişoreni. Alina Gorghiu a întrebat care ar trebui să fie priorităţile ei în viitorul Parlament. Concluziile au arătat că proiectul centurii şi finanţare de la bugetul de stat ar trebui să fie axele pe care să se facă lobby.

LĂSAȚI UN MESAJ