Alina Gorghiu, la Timişoara: „Să fie o comisie care să propună calendarul ostilităţilor”

161

PNL se pregăteşte de alegerea unei noi conduceri la nivel naţional. Senatorul de Timiş şi fostul lider al liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat la Timişoara că în interiorul prtidului este „un stres foarte mare” şi cere o comisie care să „propună calendarul ostilităţilor”. Această comisie ar trebui să se reunească în 26 ianaurie pentru a stabili când va avea loc Convenţia pentru alegerea unei noi conduceri a PNL.

„Pentru mine e important ca aceste alegeri să aibă loc de jos în sus, este important pentru legitimitatea celor care vor participa la Convenţie, este important pentru moralul partidului ca fiecare membru, de la cea mai mică la cea mai mare filială, să aibă posibilitatea să îşi exprime opţiunea cu privire la conducerea partidului”, a declarat Alina Gorghiu.

Senatorul Alina Gorghiu nu vrea să rupă relaţia cu tehnocraţii. Aceasta recomandă viitoarei conduceri PNL să continue alianţa cu tehnocraţii.

„Cred că ar fi o greşeală pentru conducerea PNL să nu îşi întărească rândurile cu cei care au expertiză, cum sunt tehnocraţii. Nu spun să vină la conducerea partidului cineva din afara partidului”, a mai spus Gorghiu.

În iunie va fi finalizată întreaga procedură, potrivit fostului preşdinte PNL, iar PNL va avea o „conducere legitimă”.

LĂSAȚI UN MESAJ