13.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Alin Nica, tot mai aproape de candidatura la președinția CJT din partea USR

O eventuală candidatură a lui Alin Nica la președinția Consiliului Județean Timiș din partea Alianței Dreapta Unită va fi decisă zilele următoare.

Vicepreședintele Uniunii Salvați România, deputatul Dan Barna, s-a aflat la Arad alături de președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac. Cei doi se află într-o campanii de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare și locale din data de 9 iunie.

Întrebat despre situația situația candidaturii lui Alin Nica din partea Alianței Dreapta Unită, Dan Barna a spus că va fi clarificată în cel mult o săptămână.

Este una dintre opțiunile pe masă în momentul acesta. Primarul Dominic Fritz, primar USR al Timișoarei, poartă aceste discuții și se construiește o alianță anti-PSD cât mai puternică. O să vedem care va fi rezultatul. La momentul curent nu există o decizie. Cred că în următoarele zile, adică e o chestiune de câteva zile, o săptămână, până vom avea o decizie în această direcție”, a spus Dan Barna.

El a punctat că negociatorul în acest caz este Dominic Fritz.

Vă reamintim, în urmă cu mai puțin de o săptămână, Alianța Dreapta Unită a anunțat candidatura deputatului Nicu Fălcoi la președinția Consiliului Județean Timiș.

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Controale ale Gărzii Forestiere în Timiș. Ce au găsit autoritățile?

Inspectorii Gărzii Forestiere au luat la puricat mai multe drumuri publice, forestiere, dar și depozite de lemn ale unor firme din județ. Controale au...

Citește și :