Alin Nica primește o lovitură în plină figură de la liberalii din Lugoj

1189

Conducerea PNL Timiș, acuzată că acceptă ,,politica struțului”, în raport cu șefii de la București

Abia au fost încheiate, miercuri, listele cu liberalii care doresc să candideze la un loc în Parlamentul României și deja astăzi (joi) au apărut primele reacții de nemulțumire. Un grup de membri ai PNL din Lugoj, care au sprijinit candidatura Adrianei Corbeanu, se arată supărați pe conducerea județeană din cauza poziției pe care a fost plasată colega lor.

Ei consideră, cu destulă îndreptățire, că locul al optulea este cu totul în afara șanselor de a fi aleasă. Lugojenii consideră că rezultatele foarte bune de la alegerile locale i-ar fi îndreptățit să spere la un loc superior, cu adevărat eligibil.

După cum se știe, PNL a câștigat locul de primar la Lugoj și 11 locuri de consilieri din totalul de 19. Astfel ei pot lua decizii administrative cu o majoritate confortabilă, fără a fi nevoie de compromisuri și de alianțe de conjunctură.

Ca urmarea doamna Corbeanu s-a retras din cursa electorală nedorind să gireze o listă ce nu este croită pe merit, ci pe presiuni de la centru. Liberala își retrage candidatura pentru că nu vrea să fie „doar un nume pe buletinul de vot”.

„Mulțumesc lugojenilor entuziaști, care au semnat lista susținătorilor PNL pentru alegerile parlamentare, mulțumesc pentru mesajele de susținere. Îmi voi retrage însă candidatura pentru parlamentare! Numele meu nu va fi pe buletinul de vot. Lugojul va fi bine! Lugojul merita mai mult respect! Lugojul merita loc eligibil!”, a declarat Adriana Corbeanu, după gestul de renunțare.

După cum o arată estimările, dar și procentele câștigate de liberali cu trei săptămâni în urmă, pot fi considerate eligibile primele două locuri pe lista pentru Senat și primele patru locuri pentru Camera Deputaților.

Deci va trece încă un mandat legislativ fără un liberal lugojan în Parlament.

 

LĂSAȚI UN MESAJ