20.1 C
Timișoara
vineri 24 mai 2024

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a acuzat PSD-ul și pe liderul Alfred Simonis că se folosesc de acest proiect în scop electoral | FOTO-VIDEO

Liderul administrației județene a declarat, că studiul de prefezabilitate a fost realizat în anul 2021. Apoi, împreună cu Compania Națională de Investiții (CNI), Consiliul Județean Timiș a realizat studiul de fezabilitate.

Indicatorii tehnico-economici pentru stadion au fost aprobați prin mai multe hotărâri ale CJ Timiș. În 2022, conform lui Nica, instituția a strâns toate avizele necesare construirii noului stadion.

De trei ani, CJT a prevăzut sumele necesare pentru demolarea acestei arene.

„Am tot așteptat după hotărârea de Guvern care să aprobe indicatorii tehnico-economici, respectiv hotărârea de Guvern care să aprobe demolarea stadionului. Avem toată documentația pentru autorizația de demolare. Așteptăm această hotărâre, fiindcă fără ea, conform legii, nu putem să depunem la primărie documentațiile pentru a obține autorizația de demolare. Așadar, nu au existat și nu există blocaje la nivelul Consiliului Județean Timiș pe această investiție, așa cum au afirmat cei de la PSD de-a lungul timpului.

Singurul adevărat blocaj pe care îl avem a fost reprezentat chiar de cei de la PSD, chiar de domnul deputat (n.r. – Alfred Simonis), care a blocat acest această investiție în mai multe rânduri și vreau să vă dau un exemplu foarte simplu. Iată Stadionul Dinamo, pentru care procedurile au început mai târziu decât pentru stadionul nostru, studiul de fezabilitate a fost aprobat abia anul trecut, iar în decembrie, o dată cu avizarea stadionului nostru, a fost avizat și Stadionul Dinamo. Dar iată că fără influențele domnului deputat, acest stadion a fost aprobat prin hotărâre de Guvern luna trecută”, a afirmat Alin Nica.

Sursa: https://www.tion.ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :