5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Alin Nica îl acuză pe Alfred Simonis de ,,golăneală” politică după ce liderul PSD Timiș l-a lăsat fără ,,coledzi” în partid!

Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a reacţionat pe Facebook, după ce mai mulţi primari şi viceprimari au filialei pe care o conduce au anunţat că vor candida în 9 iunie sub sigla PSD. Nica spune că aceste ”permutări în stil golănesc” vor fi sancţionate la alegerile locale şi a subliniat că orice plecare din PNL este o pierdere, transmite News.ro.

”Felul în care preşedintele PSD Timiş înţelege să înceapă colaborarea stabilită zilele trecute la Bucureşti depăşeşte limita unei politici decente. Deputatul Simonis, sub ameninţarea candidaturii la Consiliul Judeţean Timiş, a prezentat de-a valma primari, viceprimari şi cam orice altă persoană dispusă să îl susţină, în speranţa că va recupera pierderile înregistrate în jocul de putere din interiorul PSD-ului. PNL Timiş consideră că plecarea unor oameni din partid este întotdeauna o pierdere, indiferent de situaţie”, a afirmat Alin Nica, sâmbătă, pe Facebook.

Nica mai spune că unul dintre primarii PNL care va candida din partea PSD a anunţat în urmă cu trei ani că va părăsi partidul. Este vorba despre primarul oraşului Deta, Petru Roman.

”Ştim că deputatul Simonis s-a lăudat că 15 primari de la PNL vor veni la el, dar din câte se vede sunt doar 5, dintre care unul a anunţat că pleacă din PNL acum mai bine de 3 ani, atunci când fiul său, condamnat pentru infracţiuni cu violenţă, a fost scos de pe lista consilierilor judeţeni ai partidului. Simonis a mai reuşit performanţa de a fura câţiva viceprimari PNL din localităţi cu primari PNL şi cu majorităţi liberale în consiliile locale, speculând nemulţumirea firească a oamenilor de pe locul 2”, a mai precizat Nica.

Liderul PNL Timiş mai spune că unii primari i-au cerut lucruri ilegale şi de aceea nu i-a putut ajuta.

”Cei care au plecat din PNL Timiş au spus că nu au fost ajutaţi de PNL şi singurul care a făcut acest lucru a fost deputatul Simonis. Afirmaţiile sunt grave căci multe dintre cererile lor excedau cadrul legal şi eu nu am fost dispus să trec peste lege pentru a-i mulţumi.
Nu voi fi de acord niciodată să încalc legea pentru a ţine aproape câţiva oameni care se joacă de-a şantajul şi care au mai multe interese personale decât au cereri pentru comunităţile lor”, afirmă Nica.

În final, Alin Nica a subliniat că PNL va face ”politică cinstită”, lucru ce va fi apreciat de oameni.

”Îl asigur pe domnul Simonis că aceste permutări în stil golănesc pe care le-a făcut vor fi sancţionate la alegerile locale. Avem soluţii pregătite pentru toate localităţile pe care Simonis le crede acum câştigate. Vom continua să facem o politică cinstită şi sunt sigur că oamenii vor aprecia acest lucru. Încercările lui Simonis sunt în zadar, căci PNL va câştiga Consiliul Judeţean Timiş”, a concluzionat Alin Nica.

Sâmbătă, dar şi vineri, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis a anunţat că mai mulţi primari şi viceprimari din judeţul Timiş, majoritatea din PNL, vor candida la alegerile locale din 9 iunie sub sigla PSD.

Sursa: https://www.g4media.ro/

Alte subiecte :

VIDEO: Un cetățean turmentat se dă în spectacol în Complexul Studențesc

Recent, un cetățean turmentat, obișnuit al cartierului, a agasat câțiva studenți. A căutat în tomberoane după mucuri de țigară, și le-a vorbit obscen fetelor...

Mihai Neamțu și ghiulul său de AUR

Unii înmărmuriți, câțiva mirați și mulți alții complet detașați au luat act de adeziunea dlui Mihail Neamțu la formațiunea politică extremistă condusă de dl...

Citește și :