Alin Nica a semnat protocolul cu USR PLUS

86

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a semnat protocolul de colaborare pentru formarea unei majorități cu USR-PLUS.

Nica a declarat că a fost de acord de la bun început cu protocolul, în care nu sunt menționate funcții, singurul lucru cu care nu a fost de acord fiind comunicatul de presă ce urma să fie dat publicității și în care era anunțată și împărțirea funcțiilor.

„Am semnat astăzi, în cadrul conferinței de presă de la PNL Timiș, parteneriatul pentru Timiș și Timișoara cu USR PLUS, un protocol care nu conține nicio mențiune despre funcții, ci doar proiecte și programe comune celor două partide. Îi aștept și pe cei de la USR PLUS, dacă chiar sunt sinceri în demers și spun că nu îi interesează funcțiile, ci îi interesează problemele oamenilor și proiectele comune la care am convenit, să facă acest efort să vină să îl semneze până luni la prânz. Le ofer și o cafea, pentru că suntem gazde bune și bănățenii sunt gazde bune și tolerante, și să facă acest minim efort de a respecta voința alegătorilor și să semneze acest parteneriat pentru Timișoara și Timiș.

Este un parteneriat pe care eu îl consider excelent, parteneriat bazat pe proiecte și principii sănătoase. Dacă pe dumnealor îi interesează funcțiile, atunci să o spună foarte clar sau să facă ceea ce au și spus: să facă o alianță periculoasă și toxică cu PSD în Consiliul Local Timișoara. Noi nu dorim să avem nici un fel de discuții cu PSD pe această temă, dar dacă ei vor să facă acest lucru, le dorim succes”, a spus Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ