Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata unei personalităţi publice: Era masacrată în casă, cu poliţiştii şi procurorii la poartă

4136

Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României declarând, vineri, că poliţiştii au pierdut timp aşteptând să confirme dacă vocea care a sunat la 112 de 3 ori era chiar a fetei.

„Oamenii ăştia au stat de la 3 la 6 pentru că nu e caz de flagrant? Indivizii ăştia îşi bat joc de un copil, stau la poartă când se aud ţipete din interior? Eu nu mă las până când fiecare dintre ei nu va intra în puşcărie sau vor plăti cu ceva ca să simtă nemernicii. Revolta e atât de mare încât nu vreau să îi văd pe stradă. A sunat la 112 de la alt număr, nemernicii ăştia nici măcar nu au verificat până la 12 noapte am spus eu să confrunte cu tatăl fetei pentru că nu credeau că e Alexandra cea care a sunat. Avem timp de probe de voce când este un copil răpit? Nu. Ce au făcut până au intervenit şefii de la Bucureşti? Nimic. Au stat lângă poartă şi fata era masacrată în casă. Săteau poliţiştii cu procurorii şi nepoata mea era masacrată”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, la Antena 3.

Acesta a mai afirmat că anchetatorii aveau dubii cu privire la identitatea apelantului. „Erau aşa de proşti şi neinstruiţi, de amatori, încât nu au făcut confruntarea decât foarte târziu între tatăl fetei, vărul meu, şi vocea fetei pentru a indetifica cât mai repede. (…) Să se ducă acasă în frunte cu şeful STS”.

Alexandru Cumpănaşu spune că va face plângeri la parchet împotriva celor care au intervenit. „Am spus că voi face plângere penală faţă de procurori, poliţişti, faţă de toţi nemernicii care au omorât un copil şi îl au pe conştiinţă”, a mai spus Cumpănaşu, la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.