Alertă! Marcă de apă plată extrem de cunoscută de români infestată cu E-Coli?!

449

Este alertă pe piața îmbuteliatorilor de apă! În luna iunie 2018, un raport al corpului de control al Ministerului Economiei arăta că Societatea Națională a Apelor Minerale (SNAM) a livrat peste 13,7 milioane de litri de apă infestata cu E.coli și alte microorganisme periculoase pentru sănătatea oamenilor către unii dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească în acest domeniu.

Începând cu luna septembrie a anului trecut, au fost raportate peste 100 infecții cu E-Coli și nici până la această oră nu se știe dacă nu cumva chiar apa a fost cea care a cauzat aceste probleme. Niciuna dintre autorități nu a dorit să transmită consumatorilor despre ce este vorba, pentru a se proteja, de teama unui scandal imens.

Ministerul Economiei este unic acțional al SNAM și principalul obiect de activitate al companiei este să gestioneze eficient apa minerală aflată în proprietatea statului, pe care o revinde ulterior către mai multe societăți îmbuteliatoare.

Conform surselor Capital, una dintre victimele SNAM ar fi o celebră apa plată, care aparține unui grup important. Cert este că această marcă de apă nu se mai găsește în magazine de două luni, ceea ce este foarte ciudat.

Capital a trimis solicitări către Ministerul Economiei, Ministerul Sănătății și îmbuteliatorul respectiv. Revenim cu detalii!

sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.