Alegeri fără ,,strigături” la PSD Timiș !

492

În pofida zvonurilor că în bătălia pentru conducerea filialei județene a PSD Timis urma să intre și fostul președinte al filialei de până acum trei ani, Titu Bojin, acestea se vor desfășura astăzi, teoretic, fără mari zguduiri din interior.

Asta se întâmplă, deoarece, pentru poziția de președinte al organizației județene va candida un singur personaj, Călin Dobra, care, de la debarcarea lui Sorin Grindeanu din PSD, a fost liderul interimar al PSD Timiș.

Cel mai probabil, acesta va fi flancat, adică ținut din scurt, de viitorul președinte executiv Alfred Simonis, noul om forte al social-democraților timișeni.

Simonis, care era, acum câțiva ani ,,copilul de trupă” al lui Grindeanu are, iată, o ascensiune rapidă la nivelul Partidului Social Democrat, nu doar în Timiș, ci și la vârful acestui partid, de vreme ce, a fost instalat, recent, cu oblăduirea lui Daddy Dragnea firește, lider al pesediștilor din Camera Deputaților.

Indiferent de alegerile cu final gata ticluit în filială, obicei vechi și imposibil de aruncat la coșul istoriei în PSD-ul de extracție marxistă, perspectiva în  filiala județeană nu se anunță deloc roză în succesiunea acestui an electoral.

Cu lideri mai degrabă șterși și lipsiți de carismă, respectiv de curaj politic, de tipul Dobra, Simonis, Idolu sau Negoiță, PSD Timiș va avea puține șanse să repete, cel puțin anul viitor când se vor derula alegerile locale, rezultatele bune obținute în 2016.

Mai ales că, între timp, în ,,hora” stângii locale a intrat cu destulă forță Pro România lui Ponta.

Care va mai rupe, cu siguranță, în perioada următoare, alte ,,exponate” politice din efectivele destul de dezorientate, acum, ale PSD Timiș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.