22.2 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Albanezi prinși la frontiera de vest. Nu, nu erau din echipa de fotbal a Albaniei…

Poliţiştii de frontieră au depistat doi cetăţeni albanezi care au încercat să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 3 iulie 2016, în jurul orei  07.00, în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale.
Astfel, au fost depistate două persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe raza localităţii de frontieră Comloşu Mare, dinspre frontiera cu Serbia.

Procedând la interceptarea persoanelor în cauză poliţiştii de frontieră au constatat că aceştia nu vorbeau limba română, iar în urma legitimării lor s-a stabilit că sunt cetăţeni albanezi, Erjon X. şi Fatjol K., în vârstă de 33 de ani, respectiv 27 de ani.

Bărbaţii au declarat că intenţionau să ajungă în Italia, dar le-a fost refuzată intrarea prin Punctul de Trecere a Frontierei Lunga, cu numai câteva ore în urmă, deoarece nu aveau documente legale, motiv pentru care încercat să intre ilegal în ţară pe la frontiera „verde”.
În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind aplicată măsura de interdicţie de intrare în România pe o perioadă de 5 ani de la data ieşirii, iar cei doi albanezi au fost predaţi Serviciului Pentru Imigrări Timiş, care i-a predat, în baza acordului autorităţilor din Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Alegerile locale, un coșmar pentru doi șoferi din Timiș

Două mașini s-au ciocnit în urma unui accident rutier neobișnuit. O ună de vot a căzut pe șosea din spatele unei dube. Acccidentul a...

Advertorial electoral | Achiziții suspecte la Primăria Fârdea, penal la penal trage?

O vorbă din bătrâni spune că „corb la corb nu-și scoate ochii” iar noi am putea completa cu penal la penal trage! Adică primărița...

Citește și :