Alba Iulia a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificat de excelenţă TripAdvisor

228

Municipiul Alba Iulia a primit în 2016, pentru al doilea an consecutiv, certificat de excelenţă TripAdvisor, fiind pe locul al doilea în România, după Castelul Peleş, în preferinţele turiştilor.

Alba Iulia a primit certificat de excelenţă din partea TripAdvisor, cel mai mare site de recomandări turistice din lume, pentru al doilea an consecutiv. În urma evaluării şi clasificării ca destinaţie de excelenţă, Alba Iulia a primit numărul maxim de puncte, cinci.

“Avem încă un an în care clasamentul nu s-a schimbat. Suntem pe locul doi în România, după Castelul Peleş, în preferinţele turiştilor. Iar în situaţia dată, trebuie să acceptăm faptul că locul doi nu înseamnă primul care pierde, ci o constantă în modul în care am promovat şi atras turiştii. E unul dintre motivele care ne îndeamnă să consolidăm, să diversificăm ofertele şi să chemăm alături de noi toţi hotelierii şi nu numai. Nu e o simplă diplomă acest certificat, este oglinda felului în care ne percep cei care ne vizitează. Sunt convins că avem posibilitatea să ne schimbăm poziţia în clasament, în mai bine, doar că mingea este de data această şi în zona privată, de unde aşteptăm semnale mai clare şi ferme“, a spus primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Sursa: www.mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ