25.9 C
Timișoara
sâmbătă 13 iulie 2024

Aglomerație în vămi cu prilejul minivacanței de Rusalii. Cetățenii trebuie să se pregătească din timp

Cu ocazia mini-vacanței de Rusalii, polițiștii de frontieră se așteaptă la trafic intens în vămi. Aceștia atenționează cetățenii care vor să treacă granița să se pregătească din timp.

Românii care vor să plece în țările vecine în Mini-vacanța de Rusalii sunt atenționați să se informeze privind documentele necesare și să și le pregătească din timp.

În contextul valurilor de caniculă, la graniță au fost amplasate și Puncte de Prim Ajutor împotriva caniculei, la Nădlac II, Borș și Vama Veche.

De asemenea, în ultima perioadă, traficul de mărfuri a crescut. Autoritățile românești colaborează cu cele străine pentru a stabili măsuri de fluidizare a traficului în vămi.

„În perioada minivacanței de Rusalii polițiștii de frontieră vor fi permanent la datorie pentru a facilita tranzitarea frontierei pentru participanții la trafic și pentru a oferi sprijin cetățenilor în orice situație”, transmite Poliția de Frontieră.

Cetățenii care vor să treacă granița pot să vadă timpii de așteptare în vămi, consultând pagina de Trafic On-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un tânăr a furat 5.600 de kilograme de afine. Suma exorbitantă la care se ridică pagubele cauzate

Un producător de legume - fructe din Timiș a ieșit la inventar cu un minus de 5.600 de kilograme de afine! Cantitatea de fructe...

Accident în Timiș! Un bărbat a fost dus la spital

Vineri, un accident a avut loc pe o șosea din Timiș. În urma coliziunii, un bărbat a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.  Bărbatul, aflat...

Citește și :