Afaceriștii din Timiș, așteptați în Germania și Ungaria!

79

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș începe în forță anul 2016. După un târg dedicate celor care vor să se căsătorească, cei din conducerea CCIAT îi invită pe oamenii de afaceri din județ la două misiuni economice: la Frankfurt și Budapesta.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează între 5 și 8 aprilie 2016, o misiune economică la Frankfurt, Germania de vizitare a Expo PROLIGHT + SOUND 2016. Pe parcursul desfăşurării misiunii economice, CCIAT oferă firmelor participante posibilitatea de a întâlni potenţiali parteneri de afaceri şi de a identifica oportunităţile de afaceri în cadrul expoziţiei.
Cu o suprafaţă de expunere de aproximativ 38.000 de metri pătrați şi 1.000 de expozanţi din 41 ţări, ProLight + Sound Frankfurt 2016 devine cel mai mare târg din Europa din sectorul tehnologiilor pentru evenimente. Principalele segmente de produse și servicii:
– Lumini, sunet și tehnologii, scene;
– Tehnologii şi sisteme mass-media;
– Producţie şi difuzare ;
– Echipamente pentru evenimente şi decoraţiuni;
– Tehnologie și echipamente de teatru.
Pe de altă parte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 7 – 8 aprilie 2016, o misiune economică la Budapesta, de vizitare a 4 expoziții din domeniile construcții, energii regenerabile, design interior și exterior, organizate la Centrul Expoziţional Hungexpo, pe o suprafaţă de 3,5 hectare.
Ajunsă la cea de-a 35-a ediţie, CONSTRUMA este expoziția internațională specializată în industria construcțiilor care acoperă întregul proces, de la construirea propriu-zisă a unei clădiri până la renovarea și redecorarea ei, amenajarea interioară și exterioară.
RENEO este o expoziție anuală specializată în domeniul energiilor regenerabile, eficienței și sustenabilității energetice. Organizatorii previzionează un număr de peste 50000 de vizitatori la cea de-a 4-a ediție a RENEO.
HOME Design este expoziția internațională specializată în echipamente și accesorii pentru bucătărie, baie și dormitoare, destinate amenajării și renovării locuinței.
CONSTRUMAGARDEN este o expoziție națională specializată în peisagistică, horticultură și design de grădină.

LĂSAȚI UN MESAJ