Adolescenții criminali au sentințe definitive după ce au ucis un taximetrist la Darova

129

Adolescenții care au reușit să șocheze opinia publică după ce au omorât cu cruzime un taximetrist în localitatea Darova, anul trecut, au primit sentințe definitive. Ei vor sta ani buni după gratii.

Magistrații Currții de Apel Timișoara au decis, luni seara, ca cei doi criminali, ambii minori la data comiterii faptelor, să ajungă pentru 9 respectiv 10 ani, într-un centru de detenție pentru minori.

În cazul lui Adrian Avădanei, judecătorii au adoptat ”măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 10 (zece) ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt calificat în scop de folosinţă, furt calificat”.

În ceea ce îl privește pe Mihai Klug, magistrații ”majorează de la 6 (şase) ani la 9 (nouă) ani măsura educativă a internării într-un centru de detenţie dispusă de instanţa de fond faţă de inculpatul minor Klug Mihai Nicolae, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, furt calificat în scop de folosinţă, furt calificat”.

Vă reamintim că în vara anului trecut, polițiștii au descoperit un cadavru lângă o pădure. Anchetatorii au stabilit atunci că un taximetrist nu a mai fost văzut din noaptea de 12/13 iunie, când a plecat la o comandă în comuna Darova, unde era așteptat de doi tineri. În urma cercetărilor, oamenii legii i-au descoperit pe cei doi tineri, în vârstă de 15 și 17 ani.

Aceștia au fost duși la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș fiind cercetați pentru omor calificat. Astfel, anchetatorii au aflat că adolescentul de 17 ani l-a lovit pe taximetrist, din spate, cu un cuțit în zona gâtului, iar cadavrul l-au dus într-o pădure și l-au abandonat. I-au luat taximetristului telefonul și banii (aproximativ 200 de lei) și au plecat cu mașina la Timișoara, unde au vândut telefonul și au abandonat autoturismul când li s-a terminat benzina, după care s-au întors la Darova.

LĂSAȚI UN MESAJ