Adolescent găsit ascuns într-o autoutilitară, la Nădlac II VIDEO

31

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetăţean român care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară nepotul, în vârstă de 17 ani, ascuns în compartimentul marfă al autoutilitarei pe care o conducea.

Adolescentul a fost descoperit când la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, care se afla la volanul unei autoutilitare înmatriculată în România.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au depistat, ascunsă în partea din spate a compartimentului marfă, o persoană. În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul este nepotul şoferului, cetățean român, în vârstă de 17 ani.

La cercetări, şoferul a declarat faptul că a recurs la această metodă întrucât nu poseda procură din partea părinţilor minorului, stabiliţi în Germania, pentru a-l scoate pe acesta din ţară“, se arată într-informare transmisă de Poliția de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ