32.1 C
Timișoara
luni 15 iulie 2024

Admitere USVT 2024

Universitatea de științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara este o universitate de prestigiu compusă din 6 facultăți, 33 programe de studiu de licență, dintre care 4 programe IFR și 33 programe de studiu de master, specializări de mare viitor cu cerere pe piața forței de muncă. Absolvenții de liceu fără examen de bacalaureat se pot înscrie la una din cele 3 specializări ale Colegiului Terțiar Nonuniversitar USVT.


USVT este o universitate internațională și antreprenorială care oferă posibilitatea studenților să se dezvolte personal și profesional, cu o viață studențească dinamică prin prisma activităților derulate de cluburile și organizațiile studențești, dar și cu o infrastructură modernă și complexă având un campus universitar integrat. Toate acestea dau o notă aparte acestei universități.

Universitatea de științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara organizează concurs de admitere pe bază de dosar în perioada 8-24 iulie 2024, detalii în centrul de admitere Calea Aradului, nr.119 (www.usvt.ro ) și în cele 8 centre ( Drobeta Turnu-Severin, Reșița, Horezu, Pecica, Deva, Târgu-Jiu, Moldova-Nouă, Nădlag).

ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ, REUȘIM ÎMPREUNĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Începe a 11-a ediţie a Festivalului Ceau, Cinema!

Aproape 40 de filme, dintre care multe în premieră în România, trei expoziţii, un atelier pentru tineri şi dezbateri fac parte din programul ediţiei...

Cum arată salariile medii în Uniunea Europeană și pe ce loc se clasează România în acest top

Disparitatea câștigurilor nete anuale medii în Europa este izbitoare, cu variații semnificative chiar și atunci când sunt luate în considerare ajustările arat o analiză...

Citește și :