Adio, teatru! Unul dintre cei mai iubiți actori români a hotărât să nu mai urce pe scenă

46

Unul dintre cei mai iubiți actori români spune adio teatrului. Florin Piersic s-a decis să nu mai urce pe scenă, o veste cu adevărat grea pentru fanii îndrăgitului artist.

De altfel, Florin Piersic n-a mai jucat într-o piesă de teatru de mai bine de șase luni, după cum arată cancan.ro. Actorul se teme să nu facă vreo infecție cu noul coronavirus, drept pentru care a preferat să ia măsuri de precauție cât mai drastice.

Colegă de breaslă, Medeea Marinescu afirmă că spectacolele din timpul verii, organizate pe caniculă, nu i-ar prii deloc lui Florin Piersic, ajuns la venerabila vârstă de 84 de ani.

„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţii, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă”, a precizat Medeea, pentru Click!

Chiar dacă s-a decis să spună adio teatrului, cel puțin pentru moment, lui Florin Piersic îi vine foarte greu să stea departe de publicul pe care l-a iubit și respectat toată viața. Nimeni nu știe când va reveni pe scenă actorul, însă totul depinde de evoluția epidemiei de Covid-19 în România.

LĂSAȚI UN MESAJ