Adele a ras tot la Gala Premiilor Grammy 2017

179

Adele a câștigat premiul Grammy la categoria albumul anului cu ultimul său produs discografic, „25”, duminică seară, la Los Angeles, reușind să-și învingă principala rivală, pe Beyonce, la toate cele trei categorii principale de premii.

Acesta este cel de-al cincilea premiu Grammy câștigat de Adele la această gală.

Beyonce, 35 de ani și britanica Adele, 28 de ani, au fost principalele favorite ale galei Grammy. Beyonce era considerată marea favorită a galei, cu 9 nominalizări, în timp ce Adele este singurul artist, în afară de diva R&B americană, care a fost nominalizat la toate principalele trei categorii de premii — cel mai bun album, cea mai bună piesă și respectiv înregistrarea anului. Adele a câștigat toate aceste categorii.

Într-un discurs de acceptare în care era vizibil emoționată, Adele a precizat că premiul pentru cel mai bun album a ajutat-o să se simtă din nou ca un artist după ce, de la ultimul său triumf la Grammy, în 2012, s-a dedicat aproape în exclusivitate îndatoririlor de mămică.

Plină de modestie, ea a lăudat albumul „Lemonade” cu care a fost nominalizată la această categorie Beyonce.

„Artistul meu, artistul vieții mele este Beyonce, iar albumul ‘Lemonade’ este pur și simplu monumental și foarte bine gândit și atât de frumos și plin de emoție”, i-a transmis ea rivalei din această seară.

LĂSAȚI UN MESAJ