Activitate suspendată de Primăria Timișoara la 10 societăți comerciale. Vezi de ce!

284

Zece dispoziții de suspendare a activității pentru tot atâtea societăți comerciale au fost comunicate de Primăria Timișoara, dispoziții emise ca urmare a propunerilor de suspendare întocmite de polițiștii locali.

Patru dintre dispoziții sunt pentru intervalul 19.07.2016-17.08.2016 și vizează societățile Red Zone Tm, Baza Pro, Exim Sunny Land și Roy Food Zone.
Alte șase sunt pentru perioada 01-30.08.2016 și vizează societățile Geskala Company, California M.A. Enterprise, Sim CS Complex Invest, Duo Group Miniclub, Manitaris Company și Auto Pandoni.

Toate propunerile de suspendare s-au făcut ca urmare a nerespectării legislației referitoare la deținerea acordului de funcționare, firmele fiind sancționate conform OG 99/2000.
Anterior acestor dispoziții de suspendare, alte opt societăți au avut activitatea suspendată pentru o perioadă de 30 de zile în prima jumătate a anului.
Polițiștii locali efectuează verificări, în prezent, pentru a stabili dacă se respectă sau nu decizia de suspendare a activității, în caz contrar cei care funcționează totuși riscând sancțiuni contravenționale.

LĂSAȚI UN MESAJ