ACS-ul are cinci transferuri în stand-by

1024

ACS Poli Timișoara are soluțiile pregătite pentru eventualitatea de a evolua în Liga 1. Șefii clubului au negociat deja cu cinci jucători ca în cazul unui verdict pozitiv din partea LPF-ului să îi legitimeze.

Cinci zile au mai rămas până la deadline-ul pe care Liga l-a acordat Rapidului de a-și rezolva ieșirea din faliment. Joi, 20 iulie, se judecă cererea giuleștenilor de a le fi ridicat falimentul iar de răspunsul judecătorilor depinde numele viitoare prim-divizionare. Dacă situația clubului Rapid rămâne cea actuală ACS Poli va fi promovată în prima ligă.

Șefii clubului de pe Dan Păltinișanu dau asigurări că au un plan de rezervă pentru situația de a evolua în Liga I. ACS a negociat deja cu câțiva jucători de primă ligă iar în eventualitate se pot semna urgent contracte de joc cu aceștia.

”Am discutat cu cinci jucători și ne-am înțeles cu ei. Dacă vom primi confirmarea de la Ligă atunci semnăm contractele cu ei. Suntem pregătiți să jucăm în Liga 1. Din punct de vedere financiar asta e cea mai bună soluție pentru noi. Chiar dacă am începe cu o penalizare campionatul”, a declarat președintele Ioan Miculaș.

Varianta pregătită de șefii clubului vizează întărirea lotului și evident că se referă la restul sezonul și nu neapărat la jocul din prima rundă. ACS Poli ar evolua lunea viitoare în primul meci oficial al campionatului, acasă cu FC Botoșani.

In alta ordine de idei amicalul de astazi al lui ACS Poli, programat la Gyula, cu echipa din Szeged, a fost anulat din cauza terenului impracticabil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.