ACS Poli s-a trezit la două puncte de locul 10

215

Cu o etapă înainte de finalul primei părți a Ligii I lupta pentru supraviețuire se încinge. CFR Cluj-Napoca a mai primit o penalizare de 4 puncte și mai are doar două lungimi peste ACS Poli.

Calculele se complică în zona play-out-ului din prima ligă de fotbal cu doar o rundă rămasă de jucat din sezonul regulat. ACS Poli Timișoara este acum la doar două puncte de locul 10 după ce CFR Cluj-Napoca a mai primit o penalizare din partea forurilor ce guvernează fotbalul intern. Fosta campioană plătește din nou pentru datoriile neachitate către foștii jucători și terți după ce în toamnă s-a mai ales cu 8 puncte penalizare pentru aceeași problemă.

Clujenii ajung astfel la 24 de puncte, cu doar două mai multe decât ACS Poli, înaintea ultimei partide a sezonului regulat. Bănățenii pot urca pe locul 10 în cazul unui succes vineri, contra Petrolului, rezultat cumulat cu un eșec al ardelenilor la Craiova.

Dacă ținem cont de faptul că în play-out punctele se vor înjumătății, diferența existentă acum între cele două echipe se va transforma la un punct. CFR-ul mai are variante de a contesta această ultimă decizie.

LĂSAȚI UN MESAJ