ACS Poli asediază Iașiul!

228

Performera din Cupa Ligii și Cupa României încearcă să rămână cu picioarele pe pământ și în Liga I. ACS Poli merge sâmbătă la Iași într-un nou duel vital pentru play-out.

Prim-divizionara ACS Poli revine la lupta din campionat după calificarea de poveste în semifinalele Cupei României. Timișorenii se concentrează pe principalul obiectiv al stagiunii, evitarea retrogradării, iar următoarea bătălie are loc sâmbătă, la Iași. Un adversar care i-a priit Timișoarei în acest sezon, fiind singura echipă care a cedat în fața fostei lanterne în ambele jocuri.

”Meciurile cu Iași, Chiajna și Târgu-Jiu sunt meciuri pe viață și pe moarte, nu trebuie să ținem cont că suntem obosiți sau de absențe: trebuie să luptăm până la ultima picătură de energie. Sper să alcătuim o echipă care din punct de vedere tactic să facă față jocului de la Iași. Iașul joacă agresiv și vor avea o dorință de revanșă că i-am bătut de două ori în campionat.

Întâlnim o echipă cu experiență care are șapte-opt jucători trecuți de 30 de ani, cu jucători destul de buni în toate compartimentele, în special doi atacanți, Golubovic și Cristea, și un mijlocaș care va fi convocat la naționala Ungariei, Bole, care pot decide jocul”, a subliniat tenicianul Ionuț Popa.

Partida de la Iași este programată de la ora 18 și este televizată pe canelele Digisport, Dolcesport și Look.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.