ACS Dumbrăvița: Trei jucători au semnat deja!

116

Secția de fotbal din cadrul ACS Dumbrăvița a legitimat primii trei jucători din această perioada de transferări. Fundașul experimentat de 34 de ani Dănuț Bilia (ACS Poli Timișoara), Gabriel Siminic (CS Crișul Chișineu-Criș), un jucătorul polivalent pe partea stângă de 33 de ani și mijlocașul transformat în atacant Andrei Făgărășanu (28 de ani) de la CF Metalurgistul Cugir 1939, sunt primele certitudini din ograda alb-verzilor.

Cu siguranță, Sorin Bălu, antrenorul principal al echipei de Liga 3 nu se va mulțumi cu aceste achiziții, mai ales că lista plecărilor (Dan Silaghi-Perju, Albert Nicolae Voinea, Cristian Ion Gălan, Cristian Vasile Podină) probabil se va întregi și cu numele mijlocașului Răzvan Rus, cel care – aflat la final de contract – săptămâna trecută a dat probe la FC Ripensia UVT Timișoara din Liga 2.

Conform informațiilor furnizate de președintele executiv Florin Macavei, Dumbrăvița va mai semna cu cel puțin 2 seniori și 4 tineri născuți în anul 2000, pentru a face fața regulii impuse de Federația Română de Fotbal.

Sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ