ACI Worldwide, lider mondial în domeniul plăților electronice, se extinde la Timișoara

194

ACI Worldwide, unul dintre principalii furnizori mondiali de soluții de plăți electronice și servicii bancare în timp real, a inaugurat oficial noul său birou din Timişoara, România, situat în United Business Center 2, Openville Timişoara, un proiect cu destinație mixtă.

ACI este prezentă în Timişoara de peste zece ani, punând un accent puternic pe identificarea talentelor ca parte din programul său de stagii de practică de lungă durată și pe colaborarea cu universitățile tehnice locale de renume. Dealtfel, peste 100 dintre actualii angajați și-au început cariera în cadrul ACI prin programele de practică universitară. Având peste 200 de angajați la Timişoara, această extindere aduce cu sine și o creștere a numărului de posturi disponibile în regiune, preconizându-se recrutarea a 50 de noi angajați.

„Avem la Timişoara angajați incredibil de bine pregătiți, iar extinderea noastră vine ca urmare a angajamentului și talentului de care au dat dovadă aceștia”, a spus Phil Heasley, președintele și Directorul General al ACI Worldwide, care a continuat, adăugând că „industria plăților continuă să treacă printr-o perioadă de perturbări majore, aflându-se sub influența așteptărilor în timp real ale consumatorilor actuali, care doresc plăți rapide cu efect imediat. Această echipă joacă un rol semnificativ în dezvoltarea și consolidarea ofertelor ACI din domeniul soluțiilor universale de plată (Universal Payments), care sunt folosite de unii dintre cei mai mari comercianți, intermediari și unele dintre cele mai mari instituții financiare din Europa și din lume”.

ACI Worldwide, compania soluțiilor de plăți universale – Universal Payments (UP), facilitează efectuarea plăților electronice pentru peste 5.100 de organizații din lumea întreagă. Peste 1.000 dintre cele mai mari instituții și financiare și companii de intermediere financiară, precum și mii de comercianți din întreaga lume se bazează pe ACI pentru efectuarea de plăți și stabilirea de garanții în valoare de 14 trilioane de dolari pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ