Acest tânăr de 19 ani din Arad s-a dovedit a fi un criminal cu sânge rece! Cum și-a ucis iubita

603

Isac Negru, născut în anul 1999, de profesie „golan de Comlăuș” (cartier al orașului Sântana… aproape nerecunoscut de sântăneni… un fel de enclavă), cu studii gimnaziale și fără nicio profesie, dar tată al unui copil de 8 luni, și-a ucis în această după-amiază concubina, în vârstă de 16 ani și mamă a copilului.

Crima a fost comisă în jurul orei 13.30, iar conform medicului Mircea Merea, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Arad, „tânăra a fost găsită într-o baltă de sânge și în stop cardio-respirator. Ea prezenta două plăgi înjunghiate. Una dintre plăgi la nivel cervical anterior spre stânga și o plagă la nivel subclavicular dreapta. Practic, tânăra a fost lovită exact în locul în care sunt vasele mari de sânge.”

Echipajul medical al ambulanței a încercat manevrele de resuscitare și ulterior s-a alăturat și echipajul cu medic SMURD, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul victimei.

„Bărbat de doi bani”, golănașul criminal a fugit de la locul faptei (casa părintească din galeria foto), dar polițiștii din Sântana l-au prins exact în momentul în care medicii declarau decesul fetei, în podul dispensarului din localitate.

Acesta şi-a recunoscut fapta și va înfunda pușcăria pentru o perioadă cel puțin egală cu vârsta pe care o are.

sursa text si foto: criticarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ