Accident teribil: Tânăr mort după ce a intrat cu mașina într-un copac. Motorul, găsit la 30 de metri de locul impactului

111
Un tânăr de 28 de ani a murit, joi dimineața, după ce mașina pe care o conducea a lovit violent un copac, la ieșirea din localitatea Feliceni, din Harghita. Motorul mașinii a fost găsit la 30 de metri de locul impactului, transmite Mediafax.
Potrivit Poliției Harghita, accidentul s-a produs la ieșirea din comuna Feliceni spre orașul Cristuru Secuiesc. Oamenii legii au găsit, la fața locului o persoană decedată și un autoturism grav avariat.
Victima fiind identificată ca fiind un bărbat de 28 de ani, din comuna Mugeni. „Din primele cercetări rezultă că autoturismul implicat s-a izbit violent de un copac, situație în care a fost distrus complet, motorul fiind găsit la circa 30 de metri”, potrivit Poliției Harghita.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ