Accident teribil pe o șosea din vestul țării! Trei automobile au fost implicate în coliziune

437

Accident grav, cu 3 mașini, petrecut luni dimineață, pe DN 76, în Bihor, în zona localității bihorene Hidișelu de Jos. Două persoane au fost rănite, dintre care un șofer a fost încarcerat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța, în eveniment au fost implicate 3 autoturisme, iar unul dintre conducătorii auto a fost încarcerat.

Apelul prin numărul de urgențe 112 a fost făcut la 7.58, iar timp de câteva zeci de minute circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

În zonă s-au format cozi de mașini, după cum arată imaginile publicate pe rețelele de socializare.

Traficul a fost reluat, conform purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, în jurul orei 8.40, iar la ora publicării acestei știri se circulă pe un singur sens.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana – Bihor, accidentul s-a soldat cu două victime.

Una dintre ele este în cod verde medical, adică rănile nu i-au pus în pericol viața, iar cealaltă – șoferul încarcerat – este în cod galben medical, adică rănile sunt mai grave.

Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare grea, o alta, de stingere a incendiilor, un echipaj de terapie intensivă al SMURD Oradea, dar și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Bihor.

Deocamdată circumstanțele producerii accidentului nu au fost stabilite, polițiștii făcând cercetări la fața locului.

Imaginile publicate pe grupurile de Facebook arată că cele trei mașini sunt serios avariate.

Două dintre ele s-au ciocnit frontal, iar o a treia s-a răsturnat în șanț.

Sursa: https://m.ebihoreanul.ro/stiri/accident-cu-3-masini-in-bihor-pe-dn-76-in-hidisel-un-barbat-e-incarcerat-trafic-blocat-167588.html

Sursa: Foto: Facebook / grupul INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA /  Valentin Pantea /grupul INFO TRAFIC jud. BIHOR / Ciprian Bogdan Ferariu