Accident teribil în vestul țării. Un mort și doi răniți, după ce un șofer beat a intrat cu mașina într-o casă

396

O femeie de 36 de ani a murit, iar alte trei persoane, între care doi copii, au fost rănite grav, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în zidul unei case.

Accidentul s-a produs pe DN 7, pe raza localității arădene Odvoș, după ce șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a consumului de alcool.

“Un bărbat de 44 de ani din Arad a condus un autoturism pe DN 7, dinspre Deva înspre Arad, pe raza localităţi Odvoş, iar într-o curbă periculoasă la stânga, din cauza consumului de alcool (0,84 mg./l. alcool pur în aerul exiprat) şi a vitezei excesive şi neadaptate condiţiilor de drum (carosabil umed şi ploaie), a pierdut controlul asupra autoturismului şi a ieşit de pe partea carosabilă, oprindu-se într-un imobil de pe marginea drumului. În urma evenimentului a rezultat decesul pasagerei din faţă, în vârstă de 36 de ani, rănirea conducătorului auto şi a doi minori, de 3 şi 6 ani”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Adina Aconstantinesei.

ISU Arad a intervenit cu un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD și unul de la Serviciul de Ambulanță. “În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, au găsit patru victime, doi adulţi încarceraţi şi doi minori, aceştia din urmă fiind scoşi din maşină de localnici. Cei doi adulţi, bărbat şi femeie, au fost extraşi din maşină, din păcate femeia, inconştientă, în stop cardiorespirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleșca, citat de radiotimisoara.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ