Accident soldat cu doi morți și mai mulți răniți

297

O depășire periculoasă a fost fatală pe DN1, în județul Bihor. Doi oameni și-au pierdut viața și alți șapte au fost răniți într-un grav accident produs în această dimineață. Un microbuz și un tir s-au ciocnit în Uileacu de Criș. Cei șapte pasageri din microbuz plecau la muncă în străinătate, în Cehia. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de trei ore.

Șoferul microbuzului a vrut să depășească o mașină într-o curbă foarte periculoasă de pe DN1. Nu a reușit să revină la timp pe banda sa de circulație și s-a izbit frontal de un tir care venea din sens opus.

Lavinia Lascău, purtător de cuvânt IPJ Bihor: „Un bărbat de 42 de ani din Republica Moldova, în timp ce conducea un microbuz pe direcția Tileag-Oradea, într-o curbă marcată și semnalizată corespunzător, a efectuat manevra de depășire, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus de un bărbat de 50 de ani din jud Dolj. După producerea accidentului rutier, microbuzul a ricoșat într-un auto parcat în afara părții carosabile”.

Accidentul a avut loc în localitatea bihoreană Uileacu de Criș.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ