Accident în Caraș-Severin! O mașină s-a rostogolit într-o râpă de peste 10 metri! În vehicul se aflau trei persoane, printre care un minor!

175

Accident de mașină vineri după-amiază în apropiere de localitatea Goruia, din Caraș-Severin.

Din primele informații se pare că un conducător auto a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa pe drumul județean Reșița – Grădinari, iar autovehiculul condus de acesta s-a prăbușit într-o râpă. În mașină se aflau trei persoane, printre care și un minor.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții Poliției, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Serviciului Județean de Ambulanță.

UPDATE: Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici, mașina era condusă de o femeie de 27 de ani. „Aceasta se deplasa din direcția Reșița spre Grădinari.Nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a unui pasager în vârstă de 24 de ani”.

Cei doi adulți au fost preluați de ambulanțe pentru a fi transportați la spital. Din fericire, minorul nu a fost rănit și s-a ales doar cu o sperietură.

Sursa: Reper24h

LĂSAȚI UN MESAJ