Accident grav în care a fost implicată o mașină în care se aflau cinci pasageri

108

Marţi seara, 17 septembrie, într-un accident rutier produs pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, au fost implicate şase persoane. Şoferul unui TIR nu a păstrat distanţa corespunzătoare în timpul mersului şi a acroşat o maşină în care se afla şi un copil. Traficul în zonă a fost blocat.

Accidentul rutier din Vâlcea s-a produs pe DN 7/ E 81, la km 217 + 600 m, pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu, în comuna Racoviţa, în zona Mănăstirii Cornet.

Conducătorul unui autotren, un bărbat de 50 de ani, din judeţul Alba, „nu ar fi păstrat distanţa regulamentară, acesta acroşând autoturismul care redusese viteza pentru a efectua manevra de viraj la stânga”, după cum a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.

În maşină se aflau şoferul şi patru pasageri, printre care şi un copil. „În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară, la prima vedere, a acestora. În zonă se circulă alternativ, poliţiştii Serviciului Rutier dirijează circulaţia”, a mai menţionat reprezentantul Poliţiei Vâlcea.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ