Accident feroviar! Trenul Iaşi – Timişoara a deraiat

1833

Călătorii care au ales să vină la Timişoara, de la Iaşi, cu trenul, au avut parte de o surpriză neplăcută. În cursul nopţii de duminică spre luni, garnitura a deraiat în judeţul Cluj, în staţia din localitatea Dej.

„În jurul orei 23.15, trenul InterRegio 1765, Iași – Timișoara, a deraiat înainte de trecerea peste macazele de ieșire din stația Dej Călători. Pasagerii și personalul feroviar nu au fost răniți.

Călătorii au fost preluați de un alt tren care a circulat pe celălat fir de cale ferată, după verificarea gabaritului și avizul de liberă trecere al colegilor CFR Infrastructura”, trasnmite CFR Călători.

Echipe de intervenție s-au deplasat la fața locului pentru repunerea vagoanelor pe șine și pentru reluarea circulației în condiții de siguranță. Conducerea Sucursalei Regionale Cluj se află, de asemenea, la locul evenimentului și cercetează circumstanțele în care a avut loc deraierea.

Dacă pasagerii care au bilete/abonamente vor să renunțe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ