Accident cumplit: Un şofer a lovit violent un copac de pe marginea drumului

163

Un brăilean de 42 de ani şi-a găsit sfârşitul pe drumul judeţean 211, după ce, din motive rămase încă necunoscute, a ieşit cu autovehiculul de pe şosea, lovind un copac.

Grav accident rutier produs vineri, 20 septembrie. O persoană a anunţat la 112 că o persoană este încarcerată într-o maşină pe drumul judeţean 211. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă şi poliţiştii rutieri.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa şoferului, un bărbat de 42 de ani, acesta fiind deja decedat. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit că şoferul a ieşit cu maşina de pe carosabil într-o porţiune unde drumul era drept şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost extrem de violent, victima decedând pe loc. Nu se cunosc încă motivele pentru care şoferul nu a frânat înainte de a ieşi cu maşina de pe şosea, poliţiştii luând în calcul mai multe ipoteze de lucru, de la situaţia ca acestuia să i se făcut rău până la cea în care bărbatul ar fi adormit la volan.
Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.