Accident cumplit filmat cu o cameră de bord. Care au fost urmările impactului

2013

Un accident violent a fost filmat de un șofer. cu camera de bord, în județul Brașov.

O şoferiţă, care conducea grăbită de la Brașov la Tărlungeni, a intrat într-o depășire riscantă. În dreptul TIR-ului pe care a vrut să îl lase în urmă, femeia a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de camion, relatează brasovtv.com.

Ambele vehicule au fost proiectate pe câmp după impact. Femeia de la volanul autoturismului a fost rănită grav și a fost dusă la spital.

Şoferiţa a fost grav rănită, fiind transportată la spital.

Accident grav, ieri, în judetul Brașov

Accident grav, ieri, în județul Brașov. O soferiță a ajuns la spital în urma evenimentului rutier care a avut loc între Tărlungeni și Brașov. Un cititor BrasovTV, aflat la volanul mașinii personale, a surprins imagini prin intermediul unei camere video care era montată în interiorul mașinii. Bărbatul a trimis imaginile la Redacția BrasovTV. Îi mulțumim.Dacă detineți fotografii și imagini care pot deveni știri, trimiteți-le pe pagina de facebook www.facebook.com/BrasovTVDetalii despre accidentul petrecut ieri între Tărlungeni și Brașov, găsiți aici https://brasovtv.com/index.php/eveniment/13021-brasov-accident-soferita-ranita

Publicată de BrasovTV.com pe Marţi, 22 ianuarie 2019

sursa: stirileprotv

sursa foto: brasovtv.com

LĂSAȚI UN MESAJ