Accident cu urmări tragice în vestul țării. Care este starea victimelor

705

Grav accident de circulaţie la ieşirea din Bocşa spre Reşita. Un autoturism ce rula cu viteză dinspre Bocşa spre Reşita, a lovit o căruţă ce i-a apărut în faţă după curbă de la ieşirea din oraş spre Reşita.

Impactul a fost atât de violent încât autoturismul s-a urcat practic pe căruţă. Căruţaşul a fost grav rănit şi în prima fază a fost preluat de un echipaj al ambulanței şi transportat la UPU Reşita, iar de aici, a fost trimis cu elicopterul SMURD la spitalul de traumatologie de la Timişoara. Bietul cal a fost trântit la pământ și are picioarele rupte.

Circulația este blocată pe DN58B iar coloana de maşini are câţiva km pe ambele sensuri. Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac măsurători pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Circulația a fost reluată inițial pe un fir în sistem dirijat, iar la acereasta ora, se circulă normal.

sursa: www.infocs.ro

1 COMENTARIU

  1. Am spus tot timpul si voi spune mereu… Carutele nu au ce căuta pe drumurile naționale…sau in orase. Sper ca intr-o zi sa se facă ceva in privinta asta..

LĂSAȚI UN MESAJ