11.4 C
Timișoara
joi 29 februarie 2024

Accident cu un mort și alte două victime în Banat. Șoferul care a provocat tragedia avea 91 de ani

O nouă tragedie s-a produs pe o șosea din Timiș, după ce un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 91 de ani, s-a izbit de o autoutilitară staționată pe partea dreaptă a drumului.

Accidentul a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 8:44, pe DJ 595A, în localitatea Ghilad.

„Un bărbat, în vârstă de 91 de ani, a condus un autoturism pe DJ 595 A, dinspre Ghilad înspre Deta, iar la un moment dat, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară ce se afla staționată pe partea dreaptă a părții carosabile. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului, în vârstă de 91 de ani și rănirea pasagerilor acestuia, respectiv o femeie, în vârstă de 69 de ani și un bărbat, în vârstă de 79 de ani”, a anunțat IPJ Timiș.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală de culpă.

Sursa: https://lugojexpres.ro/

Alte subiecte :

Cum arată calendarul complet al alegerilor din acest an

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri seara, la România TV, calendarul stabilit în coaliție pentru toate alegerile din acest an: 9 iunie – alegeri locale...

Ajutoarele de stat plătite companiilor din România în 2023 reprezintă 2% din PIB

Companiile economice din România au beneficiat de ajutoare de stat plătite în cursul anului 2023 în valoare totală de circa 29,5...

Citește și :