Accident cu trei victime. Trei mașini implicate

453

Trei persoane au ajuns la spital, luni dimineață, în urma unui grav accident produs pe Șoseaua Borşului, la ieșirea din Sântion.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 8.30, fiind implicate, potrivit ofițerului de presă al Poliției Bihor, Ioana Lascău, „trei autovehicule: un autoturism şi două autoutilitare”.

„Pompierii militari au acționat pentru evacuarea a două persoane rămase încarcerate într-una din cele trei autoturisme implicate în accident, iar echipajul de paramedici al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea şi echipajele medicale au acordat îngrijirile necesare celor trei bărbați răniți, care prezentau diferite traumatisme, plăgi şi contuzii, transportându-i ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, a anunțat, printr-un comunicat, Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă Crişana.

Deocamdată nu sunt clare circumstanțele producerii evenimentului rutier, acestea urmând să fie stabilite de polițiști.

Din partea ISU, la fața locului au fost mobilizate echipajele de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 şi 2 Oradea care au intervenit cu autospeciala de descarcerare grea, două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cu o ambulanță de tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ