Accident cu trei mașini și mai multe victime, pe o șosea din vest! Printre răniți, o fetiță

386

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 11.10, pe DN 76, pe raza localităţii bihorene Sudrigiu.

Trei autoturisme s-au lovit, iar în urma impactului cinci persoane, printre care şi o fetiţă minoră, au fost rănite. „Două dintre victime, fetiţa şi mama ei, au suferit leziuni uşoare, iar alte trei victime diverse leziuni, dar care nu le pun viaţa în pericol”, a declarat maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, pentru Bihoreanul.

Mai precis, fetiţa are un traumatism la gamba dreaptă şi va fi transportată, împreună cu mama ei, care are leziuni şi mai uşoare, la Spitalul din Beiuş. Un bărbat a suferit un traumatism hemitorace stâng şi a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean din Oradea, unde va ajunge, cu un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD, şi o femeie care a suferit o fractură deschisă la antebraţ drept. A cincea victimă, un bărbat, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat la Spitalul din Beiuş.

Se pare că accidentul s-a petrecut după ce şoferul unei maşini cu numere de Franţa a vrut să vireze la stânga, într-o benzinărie, şi a fost lovit de maşinile care veneau din sensul opus, ambele înmatriculate în Bihor.

„Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru a efectua cercetarea la faţa locului şi a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei bihorene.

Mobilizarea ISU Crişana la faţa locului a fost una de amploare, intervenind trei echipaje de pompieri militari, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi elicopterul SMURD. De asemenea, a fost mobilizat un echipaj al Ambulanţei Bihor.

sursa: ebihoreanul.ro
sursa foto: Facebook / Drumul National 76

LĂSAȚI UN MESAJ