Accident cu patru morți în această dimineață, într-un oraș din vestul țării. O victimă, încarcerată sub mașină

630

Un accident devastator, cu patru victime, s-a produs duminică dimineaţă, în municipiul Beiuş. Anunţul a fost făcut de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana în jurul orei 7.20, printr-un SMS.

Potrivit acestuia, iniţial, două persoane au fost declarate decedate, o altă victimă a fost în stop cardio respirator, iar o altă persoană a fost încarcerată sub o maşină.

Ulterior, la ora 7.50, ISU a anunţat că toate cele patru persoane au decedat.

La faţa locului au fost mobilizate să intervină echipaje de pompieri militari din Beiuş, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Beiuş, unul de descarcerare grea şi o autospecială pentru transport victime multiple.

Împrejurările evenimentului rutier nu se cunosc deocamdată, poliţiştii rutieri fiind fiind la faţa locului, pentru cercetări, dar şi pentru a dirija circulaţia.

„Apelul prin numărul de urgenţă 112 a fost la ora 6.55. Accidentul rutier s-a produs pe DN 76, la ieşirea din municipiul Beiuş înspre Ştei. În accident este implicat un singur autoturism. În urma accidentului, toţi ocupanţii autoturismului, patru persoane, au decedat. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ