Abandonarea aparatelor de cafea pe străzile din Timişoara se plăteşte scump

265

Cu ce se mai ocupă poliţiştii locali din Timişoara? Ei bine, cu verificarea aparatelor de cafea nefuncţionale. Acestea ocupă abuziv spaţiul public, ruginesc şi strică aspectul oraşului. O firmă din Bucureşti s-a ales cu zeci de mii de lei amendă pentru că a abandonat aceste automate pe mai multe străzi din urbea de pe Bega.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat săptămâna trecută o amplă acțiune de verificare a automatelor de cafea și a aparatelor de plată tip paypoint amplasate pe raza municipiului Timișoara ieșite din funcțiune, dar care ocupă domeniul public fără a fi achitată nicio taxă, neexistând vreun aviz, contract sau aprobare din partea Primăriei”, transmite Poliţia Locală.

Au fost identificate astfel de aparate pe străzile Gheorghe Lazăr, Cetății, Torontalului, Aradului cu Liege, Arieș cu Bulbuca, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Daliei, Aleea Studenților, Calea Martirilor cu I. Stanciu, Calea Șagului cu L. Rebreanu, Bdul Sudului, Calea Șagului cu Ana Ipătescu.

Oamenii legii au identificat doar o societate care deţine o parte din aparatele abandonate. Aceasta a primit 10 amenzi, totalizând 56.000 de lei.

automate-timisoara-1

LĂSAȚI UN MESAJ